خلاصه خبر : پیام دبیرکل سازمان جهانی هواشناسی به چهارمین کنفرانس بینالمللی اقیانوسشناسی خلیجفارس
پیام دبیرکل سازمان جهانی هواشناسی به چهارمین کنفرانس بینالمللی اقیانوسشناسی خلیجفارس
دبیرکل سازمان جهانی هواشناسی WMO، طی یک پیام ویدیویی ضمن تقدیر از سازمان هواشناسی جمهوری اسلامی ایران IRIMO در برگزاری چهارمین کنفرانس بینالمللی اقیانوسشناسی خلیجفارس ICPGO4، با توجه به کثرت وقوع پدیدههای جوی حدی در آینده، توصیه نمود: جهت مقابله با این شرایط، سرمایهگذاری در زمینه ارائه خدمات هشدار سریع پدیدههای مخرب صورت پذیرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، در مشروح پیام، پتری تالاس، دبیرکل سازمان جهانی هواشناسی خطاب به دکتر داود پرهیزکار معاون وزیر راهوشهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور و نائب رئیس کنفرانس و شرکت کنندگان ICPGO4 به شرح ذیل آمده است:
جناب آقای دکتر پرهیزکار، نماینده دایم ایران در سازمان جهانی هواشناسی WMO و شرکتکنندگان چهارمین کنفرانس بینالمللی اقیانوسشناسی خلیجفارس، از این که نتوانستم در این کنفرانس در کنار شما حضور داشته باشم پوزش میطلبم ولی ما از کنفرانسی که شما در ایران میزبانی میکنید، عمیقاً تقدیر میکنیم.
شما نقش مهمی ایفا میکنید و مطالبی که در این کنفرانس به آن میپردازید، برای WMO نیز بسیار مهم هستند. اول این که شما به امنیت دریایی میپردازید که این یکی از مسایل کلیدی است و ما از کشورهایی که به امنیت حمل و نقل دریایی در منطقه یاری میرسانند، قدردانی میکنیم. کشورهایی مانند ایران، قطر، همچنین پاکستان نقش مهمی در تضمین ارائه خدمات مناسب منطقهای در رابطه با حمل و نقل دریایی ایفا کردهاند. از جمله مسائل کلیدی، جلوگیری از مسائل نفتی است که اثر مهمی بر اکو سیستم و رفاه مردم منطقه دارد.
همچنین شما در معرض حوادث ویژهای مانند طوفانهای گرد و غبار، طوفانهای بادی و تگرگ شدید هستید.
علاوه بر این، اخیراً دمای بسیار بالایی را تجربه کردهاید که این امر به دلیل تغییرات اقلیمی ناشی از النینو در دو سال گذشته میباشد.
بنابراین، این کنفرانس مسایل مربوط به امنیت مرتبط با خدمات هواشناسی و اقیانوسشناسی را مد نظر قرار میدهد و از طرفی دیگر شما باید برای مواجهه با تاثیرات تغییر اقلیم آماده باشید.
به علت تغییر اقلیم، 26 سانتیمتر سطح دریاها بالا آمده، دمای کره زمین 1/1 درجه افزایش یافته است و میزان دیاکسیدکربن در سال گذشته به بیش از PPM 400رسید. این امر به این معنا است که وقوع پدیدههای جوی حدی بیشتر خواهد شد و بهترین راه مقابله با این شرایط سرمایه گذاری در زمینه ارائه خدمات هشدار سریع پدیدههای مخرب میباشد.
امیدوارم نتیجه کنفرانس حاضر به تقویت خدمات هواشناسی منجر شود.
در انتها، برای این کنفرانس آرزوی موفقیت کرده و از سازمان هواشناسی ایران برای میزبانی این کنفرانس و همکاری مستمر با WMO تشکر می کنم.
چهارمین کنفرانس بینالمللی خلیجفارس عصر یکشنبه 29 بهمن 1396 و در مجموع با ارائه 25 مقاله شفاهی، 37 مقاله پوستری، 8 سخنرانی علمی و 3 کارگاه آموزشی، در سالن همایشهای بینالمللی کتابخانه ملی در تهران یا سخنرانی دکتر پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور و دکتر محمدسعید سیف دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معرفی مقالات برتر به کار خود خاتمه داد.
در بخشی از مراسم اختتامیه از دکتر موهاپاترا رئیس مرکز هواشناسی تخصصی منطقهای هند/ دپارتمان هواشناسی هند، دکتر رودولف کوادفیسل استاد بازنشسته دانشگاه هامبورگ و دکتر توماس پولمن، دکتر برناردمایر، دکتر یوهان پیج و دکتر حسین مشایخپور (عضو (اعضاء هیأت علمی دانشگاه هامبورگ) به عنوان سخنرانان علمی کنفرانس تقدیر به عمل آمد.
مقالات معرفی مدل جدید شاخصهای دریایی برای پایش جهانی و ارزیابی اثرات تغییر اقلیم (اتالیف فریدون عوفی و مهناز ربانیها) و بررسی جریانهای جزر و مدی با استفاده از مدل مایک 21 در اطراف جزیره سیری (تالیف مجتبی عظام، علیاکبر جلالوند و عباسعلی علی اکبری بیدختی) به عنوان مقالات برتر ICPGO4 معرفی شدند.
مقاله مدلسازی تخمین عمق آب خلیجفارس بر مبنای درونیابی با استفاده از تصاویر سنجش از دور ماهوارهای ( تالیف روحالله طایفی نصرآبادی، مهدی مدیری و احمدرضا صبوریزاده) عنوان مقاله برتر بخش پوستری را به خود اختصاص داد.
هیچ موردی یافت نشد
نظرات کاربران 0
هیچ موردی یافت نشد
جستجو
دسته بندی ها
-
اخبار 432
-
اطلاعیه ها 34
آخرین اخبار
آرشیو
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به اداره کل هواشناسی استان تهران می باشد.