05 اردیبهشت 1394
858
--

خلاصه خبر : آئین تودیع م معارفه مدیران هواشناسی استان تهران در تاریخ 94/2/2 برگزار گردید.

تودیع و معارفه مدیران هواشناسی استان

تودیع و معارفه مدیران هواشناسی استان

تودیع و معارفه مدیر کل هواشناسی استان تهران انجام شد

آئین تودیع و معارفه مدیر کل هواشناسی استان تهران با حضور دکتر پرهیزکار معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور و تعدادی از مقامات استانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل هواشناسی استان تهران،عصر چهارشنبه 2/2/94 با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور، مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران، مدیرکل فرودگاه بین المللی فرودگاه مهرآباد، مدیرکل جهادکشاورزی استان تهران، مدیران ستادی سازمان هواشناسی و جمعی از کارکنان هواشناسی استان تهران در سالن شهید امامی سازمان مرکزی، مسعود دهملایی به عنوان مدیرکل هواشناسی استان تهران معرفی گردید و از آقای محمد علی عزیزاقلی مدیر کل پیشین هواشناسی استان تقدیر به عمل آمد.

مهندس عزیزاقلی با بیان این‌که داشته‌های امروز هواشناسی استان تهران مرهون زحمات کارکنان و مدیران پیشین است، موفقیت‌ها و دستاوردهای هواشناسی استان تهران را نتیجه حمایت‌های سازمان مرکزی، دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی استان و کارکنان این اداره کل برشمرد. ‌وی ضمن تشکر از کلیه افراد و ارگان‌هایی که در دوران مسئولیت، ایشان را همراهی و حمایت نمودند برای کلیه حضار بویژه کارکنان هواشناسی استان تهران آرزوی توفیق روزافزون نمود.  

در ادامه، مهندس رحمتی مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به تاثیر شگرف و بسزاء تحلیل‌های هواشناسی در حوزه‌های مختلف از جمله: زندگی روزمره مردم، حمل و نقل، اقتصاد، کشاورزی، و ... اظهار نمود: هواشناسی را به عنوان یک دستگاه وزارتخانه‌ای نمی‌شناسیم. وی تصریح کرد: هواشناسی دستگاهی است که به صورت عام و ملی از کوچک‌ترین افراد جامعه تا مقامات و مسئولین از تحلیل‌های آن، که برگرفته از مباحث فنی و کارشناسی است بهره می‌برند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران ضمن خیرمقدم و آرزوی توفیق روز افزون مهندس دهملایی، مدیر کل جدید هواشناسی استان و تشکر از زحمات مهندس عزیزاقلی، مدیرکل پیشین، آمادگی استانداری تهران را جهت برگزاری نشست‌هایی با مدیر کل جدید هواشناسی استان در خصوص ارتقاء وضعیت نیروی انسانی و کالیبراسیون، افزایش و بروز شدن دستگاه‌ها و تجهیزات هواشناسی اعلام نمود.

 وی ابراز امیدواری نمود تا با کمک استانداری تهران در حوزه اعتبارات و وزارت راه‌و ‌شهرسازی، از اقدامات اثرگذاری در حوزه پیشگیری و نگاه خوب ریاست سازمان هواشناسی کشور که توسعه هواشناسی کاربردی در جهات مختلف می‌باشد، بهره‌مند شویم.

در بخش دیگری از این مراسم، مسعود دهملایی مدیرجدید هواشناسی استان تهران نیز ضمن تشکر از زحمات آقای عزیزاقلی و اعتماد ریاست سازمان و معاونین در خصوص واگذاری این مسئولیت به ایشان، تاکید نمود: در این جایگاه به یاری و همراهی کلیه مسئولین سازمانی و استانی ، بویژه همکارانم در استان تهران نیاز دارم.

در خاتمه معاون وزیر راه‌و‌شهرسازی ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه رجب و عرض تسلیت شهادت امام هادی (ع) ، برفراسازمانی بودن فعالیت‌های سازمان هواشناسی کشور تاکید نمود و بخش‌های مختلفی مانند: ترابری، انرژی، نظامی، امنیت اجتماعی، مدیریت بحران، مدیریت شهری، شهرسازی و ... را از جمله حوزه‌های خدمت‌رسانی و اثرگذاری هواشناسی برشمرد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: در مقوله مدیریت بحران، دو بخش عمده تحت عنوان هشدار دهنده و واکنش‌گر تعریف گردیده و خوب کارکردن این دو بخش با یکدیگر، اثربخشی را بدنبال خواهد داشت.

دکتر پرهیزکار با بیان این‌که عمده بلایای طبیعی در حوزه هواشناسی می‌گنجد، توضیح داد: در هنگام وقوع بلایا بخش هشدار‌دهنده سازمان هواشناسی می‌باشد ولی بخش واکنش‌گر طیف وسیعی از ارگان‌ها و نهادها از جمله: مدیریت بحران، هلال احمر، پلیس راه، شهرداری‌ها، فرمانداری‌ها، جهاد کشاورزی، سازمان‌ها و شرکت‌های آب، برق گاز و ... را دربر‌گرفته و در نهایت به مردم که واکنش‌گر اصلی می‌باشند،ختم می‌شود. وی در این راستا به لزوم ظرفیت سازی اشاره نمود و گفت: ظرفیت سازی بایستی در هر دو بخش هشدار دهنده و واکنش‌گر صورت پذیرد و مردم که مهم‌ترین بخش واکنش‌گر می‌باشند، آموزش‌های صحیح را فراگیرند.

 

برچسب ها:
هیچ موردی یافت نشد
نظر دهید
captcha
نظرات کاربران 0
هیچ موردی یافت نشد
جستجو
فیلتر های بیشتر
فیلتر های کمتر
دسته بندی ها
آرشیو

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به اداره کل هواشناسی استان تهران می باشد.

افراد آنلاین : 1
بازدید های امروز : 355
بازدید های سایت : 2,609

Powered By : Dmond Portal

1x 2x